Cosmetische lampen

De kwaliteit van de verlichting heeft een grote invloed op de efficiëntie van het werk en vooral op de gezondheid van je ogen. Gebrek aan kwaliteit licht kan leiden tot verminderde concentratie, vermoeidheid, ongemak, oog- en hoofdpijn of andere problemen. Elke salon die professionele diensten wil verlenen, heeft kwaliteitsverlichting nodig volgens hygiënische normen. Verlichting mag geen schitteringen en schaduwen veroorzaken die de ogen belasten en slechte prestaties kunnen veroorzaken (het onderzoek rapporteert tot 30%). Er moet worden benadrukt dat slechte verlichting niet alleen een gebrek aan licht betekent, maar ook te veel licht.

Let bij het kiezen van verlichting vooral op de intensiteit van het uitgestraalde licht en de kleurschakering ervan. In de ideale lamp moeten deze parameters instelbaar zijn. Let ook op de constructie van de lamp zelf. Als je weet dat de lamp op één plaats zal staan, is het beter om een robuustere voet te kiezen. Als je de lamp wilt verplaatsen of ermee wilt reizen, kun je beter kiezen voor een lichte constructie. Een andere optie is om de lamp stevig vast te schroeven aan het werkblad van de tafel.

In ons aanbod vind je een hele reeks lampen die aan alle bovenstaande voorwaarden voldoen. Dankzij het grote aanbod kun je de lamp perfect afstemmen op het interieur van je salon.
Shop By

9 Items

Set Descending Direction
  1. LED Selfie Ring Light - wit

    Speciale prijs € 5,90 Regular Price € 9,80
  2. LED Selfie Ring Light - roze

    Speciale prijs € 5,90 Regular Price € 9,80
  3. Out of stock
  4. Out of stock

9 Items

Set Descending Direction