Cosmetische bank

Comfort boven alles!
Het beautybed is een integraal onderdeel van de uitrusting van alle schoonheidssalons en wimperstudio's. Voor een schoonheidsspecialiste is het kiezen van een ligbed een van de belangrijkste momenten bij het kiezen van meubilair. Omdat het vaak de duurste salonuitrusting is. Maar je moet niet bang zijn voor de prijs, want het is ook een investering voor vele jaren. Een kwaliteitsligstoel kan wel tien jaar meegaan.

De ligstoel moet een kwaliteitsvulling hebben om perfect comfort te bieden tijdens lange procedures. Tegelijkertijd moet het verstelbaar zijn, een stabiele constructie is vanzelfsprekend. Let ook op de hoes, die moet gemakkelijk te wassen zijn zodat de hygiëne gewaarborgd blijft. De huidige markt biedt een groot aantal verschillende gadgets, zoals opbergdozen waarin je verschillende hulpmiddelen kunt verstoppen of een uitneembaar kussen dat een opening creëert voor het gezicht tijdens massages.

Andere accessoires zoals een laken, een deken of een ergonomisch kussen, dat het hoofd van de klant elegant fixeert, zijn een integraal onderdeel van het ligbed.
Shop By

2 Items

Set Descending Direction
  1. Comfortabel wimper kussen Smart Lashes

    Speciale prijs € 13,80 Regular Price € 15,80
  2. Anatomisch traagschuim wimperkussen

    Speciale prijs € 19,70 Regular Price € 27,60

2 Items

Set Descending Direction