Beschermend schild met bevochtiger Smart Lashes

SKU
MOIST-FACEMASK
€ 2,00
In stock
Product: schild met luchtbevochtiger
Materiaal: kunststof
Afmetingen: 16 x 7 cm
Verpakking: 1 stuk
We verzenden op Monday (20/05/2024) als u bestelt binnen .

Hoe kun je wimperextensions zo comfortabel mogelijk aanbrengen, veilig voor jou en je klanten en met wimpers die zo lang mogelijk meegaan?

Luchtvochtigheid is een zeer belangrijk aspect, dat de bestanddelen van een wimperlijm en zijn eigenschappen kan beïnvloeden. Wimperlijmen hebben voor hun polymerisatie vocht nodig dat ze absorberen uit hun omgeving. Als de luchtvochtigheid laag is, zullen de verbindingen tussen wimperextensions niet sterk genoeg zijn. Daarnaast kan een lage luchtvochtigheid een directe invloed hebben op de gezondheid van jou en je klant. Dampen van wimperlijm kunnen de luchtwegen binnendringen en je keel of ogen irriteren. Ze kunnen ook de huid van de handen, het gezicht of de oogleden irriteren en uitdrogen.

  • Het verbeterde ultralichte gezichtsscherm is een zeer effectief hulpmiddel voor alle wimperstylisten, die het probleem van irritatie tijdens het aanbrengen van wimpers heel eenvoudig kunnen oplossen.
  • Om je omgeving te bevochtigen, bevestig je gewoon een wattenschijfje op het beschermende masker, dat lichtjes nat is. Tijdens de polymerisatie zal de lijm vocht absorberen en zal er geen irritatie optreden.
  • Dankzij het zeer lichte gewicht is het mogelijk om het masker langere tijd te dragen en zo je gezicht te beschermen. Zachte elastische banden veroorzaken geen onaangename druk op de oren.


Gebruiksaanwijzing:

  • Verwijder de beschermende sticker voordat je het masker voor de eerste keer gebruikt.
  • Stel de gewenste lengte van de elastiekjes in en bevestig met een schuifje. Plaats het masker op je kin en stel de elastiekjes zo af dat je ze kunt dragen.
  • Bevestig voor je begint te werken een licht bevochtigd wattenschijfje op het masker om efficiënter te kunnen werken.

SMART TIP: De bevochtiger kan worden gebruikt door jou en ook door je klanten die gevoelig zijn voor lijmdampen.

SKU MOIST-FACEMASK
GTIN 8596342049064
Customer Questions
No Questions
Please, mind that only logged in users can submit questions